tidlösa klassiker och rariteter!

Laddar varukorg…

Total kr

Jobba på Spelbutiken.se
Vill du ha en rolig utmaning i en av världens största branscher?

Nu har du chansen att få arbeta med världens bästa gäng i en av de mest intressanta branscher som finns. Spelbutiken Sweden AB söker nu en medarbetare på vårt kontor. Vi söker dig som gillar när det händer saker på jobbet, att få en del att bita i och är en kreativ problemlösare.

När allt kommer till kritan är det dock så att det viktigaste av allt är att du är en bra personlighet som passar in i vår lilla familj. Vi är ett litet gäng som ser fram emot att välkomna en ny talang till kontoret.

Vi behöver en person som har god erfarenhet av administrativt arbete samt Microsoft Office (främst Excel) och som lätt kan navigera i olika system. Vi tror också att du gillar utmaningen med att arbeta för ett personalmässigt litet företag som agerar stort i en bransch som expanderar så det knakar. Därför är det viktigt att du kan ta eget initiativ, är relativt självgående samt känner stort ansvarstagande. Du har ett gott öga för struktur och detaljer samt uppskattar återkommande rutinuppgifter. Goda produktkunskaper inom främst TV-spel & brädspel är en stor bonus.

Helst bor du i Varberg eller närområdet, inom pendlingsavstånd då kontoret ligger i Varberg.

Du är välkommen att söka tjänsten genom att skicka din CV samt ett personligt brev / presentation till info@spelbutiken.se. Skriv "JOBBANSÖKAN" i ämnesraden för mailet.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!