Kundvagn | Kundtjänst
"In the year 200x a super robot named Mega Man was created."
(Mega Man 2)
Retrospelbutiken - en butik fylld av tidlösa klassiker och rariteter
 Sök:   
Vårt sortiment
REA
Sommar-REA
Brädspel & Kortspel
Brädspel
Kortspel
Rollspel
Merchandise
Tavlor
Muggar
Väskor
Star Wars
Harry Potter
Nintendo
Fallout
Marvel/DC
Game of Thrones
TV
Musik
Övrigt
Sony Playstation
Playstation 4
Playstation 3
Playstation 2
Playstation
PS Vita
Sony PSP
Nintendo
Classic Mini
Amiibo
Nintendo Switch
WiiU
Nintendo Wii
Gamecube
Nintendo 64
Super Nintendo
Nintendo 8bit
Nintendo 3DS
Nintendo DS
Gameboy Advance
Gameboy Color
Gameboy
Game & Watch
Xbox
Xbox One
Xbox 360
Xbox
Sega
Dreamcast
Saturn
Mega CD
Sega 32X
Megadrive
Master System
Sega GameGear
PC
PC
Atari
Jaguar
Atari Lynx
Atari övrigt
Retro
Retro Freak
3DO
Amiga CD32
Amiga
Commodore 64
CDI
Neo Geo
Övrigt Retro
Övrigt
DVD-film
Meccano
Misc
Radiostyrt
Spelguider

Sök

Super Smash Bros Brawl
Nintendo Wii
med fri frakt!

Konto
Från 50kr per månad

Detta är en Begagnad produkt
Bli informerad när produkten finns i lager


Ej i lager
Anmäl ditt intresse

Produkten innehåller
Spel
Box
Manual
Spelet fungerar på
Nintendo Wii
Nintendo Wii U
Fungerar till 100%
Du får 1 års garanti på alla produkter, nya och begagnade.
Läs mer här
Information 7 Recensioner
Köp denna produkt och du får 10 kr rabatt på din nästa beställning.
Läs mer här...

Produktinformation

I grund och botten är Super Smash Bros. Brawl ett fightingspel, men med en rad olika förutsättningar. Det är uppbyggt med 3D-grafik, men utspelar sig helt i 2D. Man kan alltså inte röra sig i djupled (mer än små tillfälliga undanmanövrar) utan enbart i sidled. Och istället för att bara vara två personer som slåss kan man i Super Smash Bros. Brawl vara fyra! En annan viktig skillnad mot traditionella fightingspel är att man i Super Smash Bros. Brawl ägnar väldigt mycket tid i luften. Dessutom spelar föremål en stor roll i spelet och skademätaren mäts i procent. Ju högre procent man har, desto lättare åker man ut av en snyting. "Åker ut", undrar du?

Kanske är det just detta som skiljer Super Smash Bros. Brawl mest från traditionella fightingspel. Det är nämligen så att man inte vinner genom att få ned motståndarens energi, utan genom att slå ut motståndaren från arenan. Givetvis är de olika arenorna väldigt varierande, och på vissa banor kan man åka ut väldigt snabbt medan på andra banor kan det ta evigheter innan någon förlorar. Skademätaren visas i procent och ju mer stryk man tar, desto högre procent. Har man 0 % kan man inte princip inte bli utslagen, har man 200 % räcker det ofta med lätt attack för att bli utslagen.

Kan man sin Nintendo-historia finns det mycket att hämta i Super Smash Bros. Brawl. Spelet är nämligen fullproppat av kuriosa och figurer som medverkat de senaste 25 åren. Vill du se en presentation av alla karaktärer ska du besöka Smash Bros. Dojo!!, länken hittar du högst upp på denna sida.

Det nya äventyret i Super Smash Bros. Brawl heter The Subspace Emissary. Det här är ett redigt äventyr med både alternativa vägar, massor av hemliga passager och sex till åtta timmars speltid. De flesta fienderna i The Subspace Emissary är helt nygjorda, vilket skänker spelet en frisk fläkt då det mesta innehåller trots allt är hämtat från Nintendos arkiv. Variationen är god, även om de sista banorna känns dryga och onödiga. The Subspace Emissary är dock helt överlägset Adventure Mode i Super Smash Bros. Melee.

Super Smash Bros. Brawl går att spela online mot vänner eller mot världen. Upp till fyra spelare kan delta i samma match, men det finns inga rankinglistor. Nintendo valde bort dem därför att alla ska kunna vara med och spela, utan att se sig själva ligga överlägset sist hela tiden. Det går även att spela tillsammans med en kompis i spelsätt som Home Run Contest (infoga så mycket skada på en sandsäck som möjligt innan du slår iväg den).

Super Smash Bros. Brawl är det största Nintendo-spelet någonsin om man ser till storleken i Gigabyte. Det här är det första spelet till Wii som ligger på en Dual Layer-skiva. Det innebär att storleken hamnar på massiva 8,5GB, vilket kan jämföras med föregångaren Super Smash Bros. Melee till Nintendo GameCube som var knappt 1,5GB stort.

Det mesta av innehållet slukas av filmsekvenserna i The Subspace Emissary, men Super Smash Bros. Brawl är även överfullt av nostalgi från Nintendos historia. Du kan samla på dig hundratals klistermärken (med bilder på massa Nintendo-figurer) och troféer, och det verkar som om tillverkarna har tvångsmatat spelskivan med musik, för det här spelet innehåller så många låtar från massor av spel att man inte tror att det är sant. Men det är det!

Spela in matcher, bygg egna banor och ta bilder Super Smash Bros. Brawl ger dig möjligheten att spela in matcher på upp till tre minuter. Dessa inspelade matcher sparas antingen på Wii-konsolens systemminne eller på ett SD-kort, och kan sedan skickas till dina vänner via WiiConnect24!

Är du inte nöjd med alla de banor som redan finns i spelet? Bygg dina egna! Du kan välja mellan en stor mängd olika delar (du låser upp fler genom att spela mer) och när banan är färdig kan du skicka den till vänner via WiiConnect24. Du kan även låta Nintendo ta del av banan, och är du skicklig på att göra banor kanske just din bana läggs upp på Nintendos servrar så att alla andra Super Smash Bros. Brawl-ägare ser den!

Självklart kan du också ta bilder i det här spelet, precis som i Super Smash Bros. Melee. Skillnaden är att du nu slipper gå in i Camera Mode, utan kan när som helst under en match trycka på paus, zooma in på Zero Suit Sa. vi menar en rolig situation som har uppstått och knäppa en bild! Tyvärr går det inte att zooma och rotera kameran lika mycket som i Super Smash Bros. Melee. grrr!

Super Smash Bros. Brawl har visserligen enkla grunder som är lätta att lära sig, men spelet har ett otroligt djup där du som spelare kan spela i tusentals timmar och hela tiden förbättra dig. Visserligen har ett par avancerade tekniker försvunnit sedan Super Smash Bros. Melee, men å andra sidan har balansen i spelet förbättrats avsevärt. Om Super Smash Bros. Melee är en bildpunkt på tv-skärmen är Super Smash Bros. Brawl alla bildpunkter på hela tv-skärmen.


Recension

En recension av: Derpina

Betyg 

Många av de mest kända Nintendo karaktärerna är alla samlade i ett och samma spel. Nämligen Super Smash Bros Brawl, uppföljaren till Super Smash Bros Melee som kom ut till Gamecube.
I det här spelet kan upp till fyra spelare spela tillsammans. Man kan antingen spela två mot två, alla mot alla eller tre mot en. Alla spelare slåss på en plan som kan vara allt från "Luigis Mansion", "Yoshis Island", "Skyworld", "Green Hill Zone", "Pokémon Stadium" och många fler.
I det här spelet finns det nya karaktärer att spela som. Bland annat Lucario från Pokémon, Diddy Kong från Donkey Kong Country, Ike från Fire Emblem och Wolf från Star Fox. Men det finns även gamla karaktärer såsom Jigglypuff från Pokémon, Link från Zelda, Yoshi från Mario och Marth från Fire Emblem.
Av mig får spelet 5/5. Spelet har enormt fin grafik, otroligt många karaktärer att välja mellan och en hel del intressanta planer att spela på. Det är ett enkelt spel att lära sig och jag kan rekommendera det till vem som helst. Det passar både de yngre och de äldre och det är ett av de bästa spelen till Wii som alla borde lägga till i sin kollektion!

Läs fler recensioner
Andra spel i denna serie:
Amiibo Figurine - R.O.B (Rob) (Super Smash Bros Collection) - Amiibo
Super Smash TV (Ny & Inplastad) - Sega GameGear
Super Smash Bros for WiiU - WiiU
Se fler spel...Vi rekommenderar:
The Sims 3Nintendo Wired Sensor BarSuper Mario All-Stars: 25th Anniversary EditionCursed Mountain
Beställ nu   219 krBeställ nu   198 krBeställ nu   1248 krBeställ nu   149 kr

Säkra köp Kundtjänst Omdömen Om Retrospelbutiken


Hos oss handlar du säkert.
Har du några frågor?
Du når oss enkelt på något av följande sätt: Våra öppettider är
vardagar 9-16.30
99% positiva
Våra omdömen på Tradera
8.9/10
Våra omdömen på Prisjakt
Detta är en avdelning av Spelbutiken.se där vi säljer klassiska spel och rariteter, såväl nya som begagnade.

Vi köper in mängder av begagnade spel, så vårt sortiment uppdateras dagligen.
 
Vi erbjuder
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Begagnat är alltid billigare!
Fri frakt på ALLT utom bräd- och kortspel
Du kan nu köpa som företag eller myndighet

Inköp av begagnat

Sommar-REA
Puppeteer
Mer information..
169 kr

Social media

Recensioner

Senast inkomna spel
Modern Warfare 2 (Call Of Duty)
(Xbox 360)
Mer information..
128 kr
Max Payne 3 (ps3)
108 kr
Hitman: Absolution (ps3)
118 kr
Call of Duty 3 (x36)
158 kr
Assassins Creed II (x36)
98 kr
Lost (x36)
78 kr
Banjo-Kazooie: Nuts (x36)
158 kr
Colin McRae: Dirt - (ps3)
128 kr
LEGO Star Wars II: O (x36)
168 kr
Halo 3 - Classics (x36)
98 kr
The Warriors (ps2)
168 kr
Sims 3 (x36)
138 kr
Gran Turismo 5 (ps3)
168 kr
MX vs ATV Alive (x36)
138 kr
Grand Theft Auto: Sa (ps2)
198 kr
Call of Duty: Black (x36)
138 kr
Resident Evil 2 (cube)
628 kr
Halo Reach (x36)
138 kr

 Sök: