Kundvagn | Kundtjänst
"Would you Kindly?"
Atlas (Bioshock)
Retrospelbutiken - en butik fylld av tidlösa klassiker och rariteter
 Sök:   
Vårt sortiment
Brädspel & Kortspel
Brädspel
Kortspel
Rollspel
Merchandise
Tavlor
Muggar
Väskor
Star Wars
Harry Potter
Nintendo
Fallout
Marvel/DC
Game of Thrones
TV
Musik
Övrigt
Sony Playstation
Playstation 4
Playstation 3
Playstation 2
Playstation
PS Vita
Sony PSP
Playstation Classic
Nintendo
Classic Mini
Amiibo
Nintendo Switch
WiiU
Nintendo Wii
Gamecube
Nintendo 64
Super Nintendo
Nintendo 8bit
Nintendo 3DS
Nintendo DS
Gameboy Advance
Gameboy Color
Gameboy
Game & Watch
Xbox
Xbox One
Xbox 360
Xbox
Sega
Dreamcast
Saturn
Mega CD
Sega 32X
Megadrive
Master System
Sega GameGear
PC
PC
Atari
Jaguar
Atari Lynx
Atari övrigt
Retro
My Arcade
SNK NeoGeo Mini
Retro Freak
3DO
Amiga CD32
Amiga
Commodore 64
CDI
Neo Geo
Övrigt Retro
Övrigt
DVD-film
Meccano
Misc
Radiostyrt
Spelguider

Sök

Super Smash Bros Brawl
Nintendo Wii
258
kr
med fri frakt!

Konto
Från 50kr per månad

Detta är en Begagnad produkt


1 ex i lager
Leveranstid 2-5 dagar

Produkten innehåller
Spel
Box
Manual
Spelet fungerar på
Nintendo Wii
Nintendo Wii U
Fungerar till 100%
Du får 1 års garanti på alla produkter, nya och begagnade.
Läs mer här
Information 7 Recensioner
Köp denna produkt och du får 10 kr rabatt på din nästa beställning.
Läs mer här...

Produktinformation

I grund och botten är Super Smash Bros. Brawl ett fightingspel, men med en rad olika förutsättningar. Det är uppbyggt med 3D-grafik, men utspelar sig helt i 2D. Man kan alltså inte röra sig i djupled (mer än små tillfälliga undanmanövrar) utan enbart i sidled. Och istället för att bara vara två personer som slåss kan man i Super Smash Bros. Brawl vara fyra! En annan viktig skillnad mot traditionella fightingspel är att man i Super Smash Bros. Brawl ägnar väldigt mycket tid i luften. Dessutom spelar föremål en stor roll i spelet och skademätaren mäts i procent. Ju högre procent man har, desto lättare åker man ut av en snyting. "Åker ut", undrar du?

Kanske är det just detta som skiljer Super Smash Bros. Brawl mest från traditionella fightingspel. Det är nämligen så att man inte vinner genom att få ned motståndarens energi, utan genom att slå ut motståndaren från arenan. Givetvis är de olika arenorna väldigt varierande, och på vissa banor kan man åka ut väldigt snabbt medan på andra banor kan det ta evigheter innan någon förlorar. Skademätaren visas i procent och ju mer stryk man tar, desto högre procent. Har man 0 % kan man inte princip inte bli utslagen, har man 200 % räcker det ofta med lätt attack för att bli utslagen.

Kan man sin Nintendo-historia finns det mycket att hämta i Super Smash Bros. Brawl. Spelet är nämligen fullproppat av kuriosa och figurer som medverkat de senaste 25 åren. Vill du se en presentation av alla karaktärer ska du besöka Smash Bros. Dojo!!, länken hittar du högst upp på denna sida.

Det nya äventyret i Super Smash Bros. Brawl heter The Subspace Emissary. Det här är ett redigt äventyr med både alternativa vägar, massor av hemliga passager och sex till åtta timmars speltid. De flesta fienderna i The Subspace Emissary är helt nygjorda, vilket skänker spelet en frisk fläkt då det mesta innehåller trots allt är hämtat från Nintendos arkiv. Variationen är god, även om de sista banorna känns dryga och onödiga. The Subspace Emissary är dock helt överlägset Adventure Mode i Super Smash Bros. Melee.

Super Smash Bros. Brawl går att spela online mot vänner eller mot världen. Upp till fyra spelare kan delta i samma match, men det finns inga rankinglistor. Nintendo valde bort dem därför att alla ska kunna vara med och spela, utan att se sig själva ligga överlägset sist hela tiden. Det går även att spela tillsammans med en kompis i spelsätt som Home Run Contest (infoga så mycket skada på en sandsäck som möjligt innan du slår iväg den).

Super Smash Bros. Brawl är det största Nintendo-spelet någonsin om man ser till storleken i Gigabyte. Det här är det första spelet till Wii som ligger på en Dual Layer-skiva. Det innebär att storleken hamnar på massiva 8,5GB, vilket kan jämföras med föregångaren Super Smash Bros. Melee till Nintendo GameCube som var knappt 1,5GB stort.

Det mesta av innehållet slukas av filmsekvenserna i The Subspace Emissary, men Super Smash Bros. Brawl är även överfullt av nostalgi från Nintendos historia. Du kan samla på dig hundratals klistermärken (med bilder på massa Nintendo-figurer) och troféer, och det verkar som om tillverkarna har tvångsmatat spelskivan med musik, för det här spelet innehåller så många låtar från massor av spel att man inte tror att det är sant. Men det är det!

Spela in matcher, bygg egna banor och ta bilder Super Smash Bros. Brawl ger dig möjligheten att spela in matcher på upp till tre minuter. Dessa inspelade matcher sparas antingen på Wii-konsolens systemminne eller på ett SD-kort, och kan sedan skickas till dina vänner via WiiConnect24!

Är du inte nöjd med alla de banor som redan finns i spelet? Bygg dina egna! Du kan välja mellan en stor mängd olika delar (du låser upp fler genom att spela mer) och när banan är färdig kan du skicka den till vänner via WiiConnect24. Du kan även låta Nintendo ta del av banan, och är du skicklig på att göra banor kanske just din bana läggs upp på Nintendos servrar så att alla andra Super Smash Bros. Brawl-ägare ser den!

Självklart kan du också ta bilder i det här spelet, precis som i Super Smash Bros. Melee. Skillnaden är att du nu slipper gå in i Camera Mode, utan kan när som helst under en match trycka på paus, zooma in på Zero Suit Sa. vi menar en rolig situation som har uppstått och knäppa en bild! Tyvärr går det inte att zooma och rotera kameran lika mycket som i Super Smash Bros. Melee. grrr!

Super Smash Bros. Brawl har visserligen enkla grunder som är lätta att lära sig, men spelet har ett otroligt djup där du som spelare kan spela i tusentals timmar och hela tiden förbättra dig. Visserligen har ett par avancerade tekniker försvunnit sedan Super Smash Bros. Melee, men å andra sidan har balansen i spelet förbättrats avsevärt. Om Super Smash Bros. Melee är en bildpunkt på tv-skärmen är Super Smash Bros. Brawl alla bildpunkter på hela tv-skärmen.

Recension

En recension av: Hanako

Betyg 

Jag har spelat Super Smash Bros enda sedan det först kom ut till Nintendo 64. Och spelet till Wii är bättre än någonsin.
Det finns ännu fler karaktärer än tidigare, några gamla karaktärer är bland annat Mario, Pikachu, Donkey Kong och Yoshi. Några av nykomlingarna är Pit, Wario, Lucario och Sonic. Sammanlagt finns det 35 karaktärer att välja mellan.
Man kan spela upp till fyra stycken samtidigt och spela på en hel del olika banor. Det är ett jätteroligt spel att köra ensam men helt klart det roligaste spelet någonsin när det kommer till att spela med sina vänner.
Det är helt klart det roligaste spelet till Wii, så även för dem som aldrig tidigare spelat igenom något Super Smash Bros så är det här ett perfekt inköp för en Wii-ägare.

Jag ger Super Smash Bros Brawl 5/5 då spelet verkligen håller och aldrig blir långtråkigt!

Läs fler recensioner
Andra spel i denna serie:
Amiibo Figurine - Robin (No 30) (Super Smash Collection) - Amiibo
Amiibo Figurine - Falco (No 52) (Super Smash Collection) Skadad box! - Amiibo
Amiibo Figurine - Young Link (No 70) (Super Smash Collection) - Amiibo
Se fler spel...Vi rekommenderar:
BattleshipSam & Max: Season 1Animal Crossing: Lets go to the City - Nintendo SelectsNintendo Wii Nunchuk - White
Beställ nu   248 krBeställ nu   149 krBeställ nu   329 krBeställ nu   168 kr

Säkra köp Kundtjänst Omdömen Om Retrospelbutiken


Hos oss handlar du säkert.
Har du några frågor?
Du når oss enkelt på något av följande sätt: Våra öppettider är
vardagar 9-16.30
99% positiva
Våra omdömen på Tradera
Detta är en avdelning av Spelbutiken.se där vi säljer klassiska spel och rariteter, såväl nya som begagnade.

Vi köper in mängder av begagnade spel, så vårt sortiment uppdateras dagligen.
 
LiveChat

Vi erbjuder
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Begagnat är alltid billigare!
Fri frakt på ALLT utom bräd- och kortspel
Du kan nu köpa som företag eller myndighet

Inköp av begagnat

Kampanj
Final Fantasy VII & Final Fantasy VIII Remastered Twin Pack (Import)
Mer information..
648 kr

Social media

Recensioner

Senast inkomna spel
NBA 2K15
(Playstation 4)
Mer information..
98 kr
Harvest Moon Magical (wii)
278 kr
The Last of Us (ps3)
198 kr
Super Smash Bros Bra (wii)
258 kr
Grand Slam Tennis (wii)
148 kr
Lord of the Rings: T (ps2)
148 kr
Street Fighter IV (4 (x36)
118 kr
Yoshi: Touch & Go (nds)
378 kr
Zelda: Phantom Hourg (nds)
598 kr
Lego Star Wars III (nds)
98 kr
Baldurs Gate: Dark A (ps2)
448 kr
Daxter (psp)
128 kr
Injustice: Gods Amon (ps4)
148 kr
Hitman: Absolution - (ps3)
198 kr
Rayman Raving Rabbid (wii)
158 kr
God of War: Chains o (psp)
198 kr
Skyrim (Elder Scroll (x36)
158 kr
Zelda: Twilight Prin (wii)
218 kr

 Sök: