Kundvagn | Kundtjänst
"I will kill your dicks!"
(Bulletstorm)
Retrospelbutiken - en butik fylld av tidlösa klassiker och rariteter
 Sök:   
Vårt sortiment
Brädspel & Kortspel
Brädspel
Kortspel
Rollspel
Merchandise
Tavlor
Muggar
Väskor
Star Wars
Harry Potter
Nintendo
Fallout
Marvel/DC
Game of Thrones
TV
Musik
Övrigt
Sony Playstation
Playstation 4
Playstation 3
Playstation 2
Playstation
PS Vita
Sony PSP
Playstation Classic
Nintendo
Classic Mini
Amiibo
Nintendo Switch
WiiU
Nintendo Wii
Gamecube
Nintendo 64
Super Nintendo
Nintendo 8bit
Nintendo 3DS
Nintendo DS
Gameboy Advance
Gameboy Color
Gameboy
Game & Watch
Xbox
Xbox One
Xbox 360
Xbox
Sega
Dreamcast
Saturn
Mega CD
Sega 32X
Megadrive
Master System
Sega GameGear
PC
PC
Atari
Jaguar
Atari Lynx
Atari övrigt
Retro
My Arcade
SNK NeoGeo Mini
Retro Freak
3DO
Amiga CD32
Amiga
Commodore 64
CDI
Neo Geo
Övrigt Retro
Övrigt
DVD-film
Meccano
Misc
Radiostyrt
Spelguider

Sök

Call of Duty: Modern Warfare 3
Xbox 360
med fri frakt!

Konto
Från 50kr per månad

Detta är en Begagnad produkt
Går ej att boka nu


Ej i lager


Produkten innehåller
Spel
Box
Manual
Spelet fungerar på
Xbox 360
Xbox
Xbox One
Fungerar till 100%
Du får 1 års garanti på alla produkter, nya och begagnade.
Läs mer här
Information 4 Recensioner
Produktinformation

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Utvecklat av Infinity Ward och Sledgehammer Games; Modern Warfare 3 utspelar sig i en värld på randen till undergång, där Makarov och hans terror-organisation sprider kaos och ödeläggelse över hela planeten. Spelaren tar sig an flera roller och spelar som medlemmar från olika specialstyrkor, alla utrustade med de mest avancerade vapen som finns. I samarbete med Delta-operatörer och välkända karaktärer ger sig spelaren ut på en livsfarlig, världsomspännande katt-och-råtta-lek för att stoppa en galning innan det är för sent. Modern Warfare 3 vidareutvecklar Modern Warfares välkända 60fps-teknologi för att leverera en adrenalinpumpande actionupplevelse i Single Player, Special Ops och Online Multiplayer.

Spelet börjar precis efter Modern Warfare 2 slutar, och utspelar sig över hela världen när du iklär dig olika roller som en rysk säkerhetsagent, SAS-soldat, tank förare och AC-130 skytt såväl som karaktärer från tidigare spel. Spelet innehåller 15 uppdrag och börjar när Manhattan invaderas av ryska soldater.

Självklart så finns en stor multiplayer-del, med mängder av banor och även två spellägen: "Survival" och "Mission".Eventuella koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan vara förbrukade
Recension

En recension av: Zanbuor

Betyg 


Under mitten av november år 2009 släpptes Infinity Wards Modern Warfare 2 som tog förstapersonsspelgenren med storm. Spelet sålde rekordmånga exemplar och blev det snabbast sålda spelet i USA:s spelhistoria med hela 4,7 miljoner exemplar under de första 24 timmarna. Spelet gjorde större succé än företrädaren, Call of duty 4: Modern Warfare, som tidigare varit det mest sålda förstapersonskjutarspelet. Lanseringen drog in över 310 miljoner dollar vilket betydde att Modern Warfare 2 blev en stor succé.

Numera betraktas Call of Duty serien som en alldeles speciell Community som har vuxit fram till at bli en ”kultur” inom spelvärlden. Seriens story är inte vad som har gjort den så populär, utan den snabba speltakten med hela 60 bildrutor i sekunden gör spelkänslan speciell i jämförelse med andra rivaler som den svenska Battlefield serien.

Den 11 november 2011 släppte man Call of Duty: Modern Warfare 3, efterträdaren till stor succén Modern Warfare 2. Under releasen blev spelet det snabbast sålda spelet i världen med över 6.5 miljoner exemplar sålda endast i USA och Storbritannien.
Spelet tar upp spelaren direkt efter händelserna från det förra spelet, du är på jakt efter Vladimir Makarov efter att han startat kriget mellan Ryssland och USA. Du tar för det mesta kontroll över Yuri, en före detta Spetsnaz soldat som går med Cpt. Price och de andra för att eliminera Makarov. Under spelets gång befinner man sig i olika platser som Tyskland, Frankrike, Ryssland, Tjeckien, Somalia och Dubai.

Detta är det vanliga Call of Duty som blev så populärt från början, 60 bildrutor i sekunden, simpel kontroll och ett massivt flerspelarläge. Jag antar att den som köper Modern Warfare 3 köper det främst för flerspelarläget. Om du är en sådan ”multiplayerfantast” så kan jag lika gärna tillägna resten av recensionen till de olika uppdateringarna i multiplayerläget, men just denna faktor är problemet. Själva ”formulan” har inte ändrats ett dugg och efter två år så förväntar man i alla fall en liten ändring. Lägger du Modern Warfare 2 och Modern Warfare 3 sida vid sida så märker du ingen skillnad förutom att vapenmodellerna är olika.

Om vi vänder klockan ett år tillbaka och tittar på vad Treyarch implementerade i Call of Duty Black Ops då om man hukade medan man sprang utförde karaktären en s.k. ”Swandive”. Detta expanderade den redan enorma känslan av kontroll och gjorde spelet unikt i jämförelse med Treyarchs Call of Duty: World at War. Om jag tar och jämför Treyarchs Call of Duty spel med Infinityward så är våldet mycket mer ”blodigt”, vilket är mer givande till den allmänna spelkänslan. Om man t.ex. sköt en person i Call of Duty Black Ops med ett tungt vapen, flög lemmarna på motståndaren av. Själv är jag ingen våldfantast, men jag måste säga att en sådan ”liten” detalj gjorde varje avrättning härligare. Dessa faktorer spelar ändå en sådan liten roll att de egentligen inte är essentiella för allmänna bedömningen. Jag kan lika gärna säga kortfattat att Modern Warfare 3 är Modern Warfare 2 med ett bättre Multiplayerläge.

Grafiken ska enligt pappret bidra med bättre texturer än företrädaren. Modern Warfare 3 använder nämligen en bättre version av IW 4.0 spelmotorn. Den nya spelmotorn, IW 5.0, bidrar till en större draw distance (avståndet innan ett nytt objekt ritas ut) och en förbättring av ”streaming textures” (texturer). Annars ser det precis ut som Modern Warfare 2, lika som bär.

Multiplayerläget skall jag inte säga mycket om då du troligtvis redan vet vad det handlar om. Jag tänker dra det kort och simpelt, det är utmärkt. Med flera perks, vapen och tillbehör kommer denna rackare att underhålla dig i flera timmar, om inte dagar. Det är oerhört givande att avancera genom de olika prestigenivåerna tills man når prestige 10. Ja, det är extremt kul, precis som de föregående spelen i serien.

Spec-ops från Modern Warfare 2 finns även i detta spel med ett utökat antal uppdrag som du kan klara av själv eller med en vän. Det är dock konstruerat med tanken av två spelare, så du får mer ut av detta läge om du har en vän som du kan spela med.

Survival Mode är ett nytt läge som påminner om Zombie mode i Call of Duty: Black Ops. Istället för ett gradvis ökande antal Zombier är det mänskliga fiender från Campaign mode man slåss mot. Ju längre man klarar sig, desto svårare blir det, inget svårt koncept att förstå. Kontrollen är enkel att vänja sig vid och justerbar för alla slags spelare. Inte mycket mer att tillägga, förutom att kontrollen helt och hållet är perfekt.

Detta är ett spel för personen som vill ha ett bra onlinespel som fortfarande har lite att erbjuda för den ensamma spelaren.


Läs fler recensioner

Vi rekommenderar:
Iron Sky InvasionFight Night Round 3 - ClassicsHunted: The Demons Forge Timeshift
Beställ nu   248 krBeställ nu   58 krBeställ nu   78 krBeställ nu   68 kr

Säkra köp Kundtjänst Omdömen Om Retrospelbutiken


Hos oss handlar du säkert.
Har du några frågor?
Du når oss enkelt på något av följande sätt: Våra öppettider är
vardagar 9-16.30
99% positiva
Vära omdömen pä Tradera
Detta är en avdelning av Spelbutiken.se där vi säljer klassiska spel och rariteter, såväl nya som begagnade.

Vi köper in mängder av begagnade spel, så vårt sortiment uppdateras dagligen.
 
LiveChat

Vi erbjuder
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Begagnat är alltid billigare!
Fri frakt på ALLT utom bräd- och kortspel
Du kan nu köpa som företag eller myndighet

Inköp av begagnat

Kampanj
Talisman 4th Ed.
Mer information..
599 kr

Social media

Recensioner

Senast inkomna spel
Resident Evil: Code Veronica X - Platinum
(Playstation 2)
Mer information..
168 kr
Halo 3: ODST - Class (x36)
98 kr
Medal of Honor: Euro (cube)
198 kr
Halo 3 - Classics (x36)
98 kr
The Sims 3 (nds)
248 kr
Amiibo Figurine - In (mbo)
298 kr
Harry Potter och Hal (x36)
428 kr
New Super Mario Bros (nds)
378 kr
L.A. Noire Complete (ps3)
168 kr
Amiibo Figurine - Pa (mbo)
278 kr
Call of Duty: Black (ps3)
128 kr
Super Mario 64 DS (nds)
348 kr
Driver: San Francisc (ps3)
118 kr
Phoenix Wright Ace A (nds)
648 kr
Bulletstorm - Classi (x36)
58 kr
Amiibo Figurine - Du (mbo)
228 kr
Dirt 3 (ps3)
248 kr
High School Musical (x36)
198 kr

 Sök: