Kundvagn | Kundtjänst
"Shinkuu Hadouken!"
Ryu (Street Fighter 4)
Retrospelbutiken - en butik fylld av tidlösa klassiker och rariteter
 Sök:   
Vårt sortiment
Brädspel & Kortspel
Brädspel
Kortspel
Rollspel
Merchandise
Tavlor
Muggar
Väskor
Star Wars
Harry Potter
Nintendo
Fallout
Marvel/DC
Game of Thrones
TV
Musik
Övrigt
Sony Playstation
Playstation 4
Playstation 3
Playstation 2
Playstation
PS Vita
Sony PSP
Playstation Classic
Nintendo
Classic Mini
Amiibo
Nintendo Switch
WiiU
Nintendo Wii
Gamecube
Nintendo 64
Super Nintendo
Nintendo 8bit
Nintendo 3DS
Nintendo DS
Gameboy Advance
Gameboy Color
Gameboy
Game & Watch
Xbox
Xbox One
Xbox 360
Xbox
Sega
Dreamcast
Saturn
Mega CD
Sega 32X
Megadrive
Master System
Sega GameGear
PC
PC
Atari
Jaguar
Atari Lynx
Atari övrigt
Retro
My Arcade
SNK NeoGeo Mini
Retro Freak
3DO
Amiga CD32
Amiga
Commodore 64
CDI
Neo Geo
Övrigt Retro
Övrigt
DVD-film
Meccano
Misc
Radiostyrt
Spelguider

Sök

FIFA 16
Playstation 4
48
kr
med fri frakt!

Konto
Från 50kr per månad

Detta är en Begagnad produkt


Få ex i lager
Leveranstid 2-5 dagar

Produkten innehåller
Spel
Box
Manual
Spelet fungerar på
Playstation 4
Fungerar till 100%
Du får 1 års garanti på alla produkter, nya och begagnade.
Läs mer här
Information 1 Recensioner
Produktinformation

FIFA 16 levererar spännande innovationer över hela planen för att kunna ge dig en balanserad, autentisk och spännande fotbollsupplevelse som låter dig spela på ditt sätt i dina favoritspellägen. Med innovativa spelfunktioner erbjuder FIFA 16 starkt försvarsspel, kontroll på mittfältet som ger dig verktygen att skapa mer magiska ögonblick än någonsin tidigare.

Vad är FIFA Ultimate Team (FUT)?

EA SPORTS FIFA 16 Ultimate Team är en massiv online-community bestående av fans som skapar, kontrollerar och spelar matcher med sina ultimata fotbollslag innehållande världens bästa spelare från FIFA 16. Anslut dig till över 15 miljoner andra fans och ta dig an utmaningen att bygga fotbollslag bestående av världens bästa spelare genom att tjäna in, köpa, sälja och byta spelare inom Ultimate Team-communityn. Spela med ditt drömlag mot kompisar när du vill. Skapa och kontrollera flera olika lag och spela spännande matcher antingen i online-, eller singleplayer-turneringar som uppdateras dynamiskt varje vecka.

ad är ett FIFA Ultimate Team Premium Gold Pack?

Upplev spänningen i att öppna packs. Varje pack innehåller 12 föremål som exempelvis spelare, kontrakt, arenor, managers, personal, träning, hälsa, bollar, matchställ, emblem och kemi-stilar. Gold Packs innehåller spelare med 75 eller högre rankning samt minst tre sällsynta föremål. De sällsynta föremålen inkluderar uppgraderade spelarattribut, längre kontrakt och de mest eftersökta spelarna.

Vad är EA SPORTS Football Club (EASFC)?

Upplev fotbollens sociala nätverk. Vinn belöningar, levla upp, spela liveutmaningar och koppla upp dig mot kompisar, Allt inom FIFA 16 mäts och kommuniceras via SPORTS Football Club. Fansen kan vinna belöningar som låser upp föremål från Football Club-katalogen och bygga sin status medan de klättrar igenom spelets 100 levels. Storys från den verkliga fotbollsvärlden driver Football Club framåt via utmaningar som gör att FIFA 16 hela tiden ser ut och känns som den verkliga fotbollssäsongen.

Stabilt försvarsspel

Ett rörligt försvar ? Över 25 förändringar i försvararnas rörelseschema skapar rörliga backar som följer och attackerar sina motståndare. Försvararna kan sömlöst skära av ytor och ändra riktning via swing steps och skapa balans i 1 mot 1-situationer. Försvararnas snabbare acceleration och större rörelsefrihet hjälper dem att bättre markera och följa sina motståndare.

Försvara som en enhet ? Lita till dina lagkamrater när det gäller att täcka ytor och stoppa anfallare. Spelets nya försvars-AI ger spelarna bättre medvetenhet om farliga ytor på planen relaterat till bollens och motståndarnas position. Dina lagkamrater kommer att täcka av bakåt, stoppa motståndarnas anfallslöpningar och stänga ner anfallsvinklar.

Nya tacklingar ? Nya tacklingsbeteenden och en rad nya möjligheter hjälper dig att gå in hårt och bestämt i närkamperna och erövra bollen. Det nya glidtacklingssystemet låter dig avbryta tacklingar och ta dig tillbaka till ursprungspositionen. Det finns även ett enormt utbud av tacklingsvarianter som exempelvis Fake-tacklingar, "i luften"-tacklingar och helkroppstacklingar. Tacklingarna i FIFA 16 är både belönande och ger den rätta känslan.

Kontroll på mittfältet

Brytningsintelligens ? Kontrollera mittfältet men den nya brytningslogiken som hjälper dig att stänga ner farliga anfallsförsök och passningsvägar. Det skapar en mer genomtänkt och autentisk mittfältsupplevelse. Den omarbetade brytningsintelligensen i FIFA 16 kan justeras via spelarinstruktionsmenyn så att du kan kontrollera hur aggressiva dina lagkamrater ska vara i kampen om bollen. Du kommer att ha total kontroll över uppbyggnadsspelet via mittfältet.

Målmedvetna passningar ? FIFA 16 introducerar nu en mindre revolution när det gäller passningar. Nu kan du slå hårda, bestämda passningar med precision. Genom att använda den nya knappmekaniken kan du hitta dina lagkamrater på små ytor och öppna upp nya anfallsmöjligheter. Att passa med ett bestämt mål och tanke balanserar brytningsintelligensen och skapar en verklighetstrogen fotbollsupplevelse men en intressant och realistisk avvägning mellan risk och belöning.

Magiska ögonblick

No Touch Dribbling ? Lionel Messis rörelseschema fångades genom Motion Capture-tekniken och hjälpte oss skapa ett innovativt dribblingskontrollsystem som ger spelarna friheten att inte bara bestämma hur, men även när, de ska röra bollen. Nu kan du låta bli att röra bollen för att köpa tid, finta och blåsa förbi försvararen precis som Messi gör när han är som allra bäst. Skapa dig mer tid via No Touch Dribbling och låt dina lagkamrater göra löpningar, kontrollera matchtempot, lura upp försvararen "på läktaren", och skapa magiska ögonblick. Detta revolutionerar 1 mot 1-situationerna och ger spelarna mer anfallsalternativ än någonsin tidigare.

Dynamiska crossbollar? Att slå crossbollar i FIFA 16 förändrar på vilket sätt dina bollmottagande lagkamrater kommer att röra sig mot bollen. De kommer nu att närma sig bollen med realistiska och belönande löpanimationer, medan spelarna i straffområdet kommer att ledas av bollen och löpa mot den. Nya "cross targeting" betyder att dina anfallare kommer att möta bollen i farten och sätta det försvarande laget i en svår situation eftersom bollen spelas in bakom backlinjen.

Kliniska avslut ? De kliniska avsluten ger spelarna en ny förståelse när det gäller var de ska träffa bollen för att kunna avsluta som ett proffs. Du kommer att märka hur skotten har mer driv och mer autentiska bollbanor. Dynamiska hastigheter och bollbanor ger även mer spännande målchanser och dramatiska situationer framför målet.


SPELA PÅ EN HÖGRE NIVÅ

FIFA Trainer ? Oavsett om du är en riktig FIFA-expert eller nybörjare kommer FIFA Trainer att hjälpa dig att få ut din maximala potential på planen. Ett grafiklager ger dig löpande information och tips under matchens gång beroende på din position och Trainer-nivå (automatiskt eller manuellt). Basinstruktionerna kommer att hjälpa dig att komma igång, medan de mer djuplodande råden kommer att förbättra även de bästa spelarna.

Skill Games: Grundnivå? En ny Skill Games-nivå inriktad på nybörjare.

Nya sätt att spela

Damlandslag ? För första gången i spelseriens historia kan du nu välja att spela med någon av de 12 damlandslagen som nu finns med i FIFA 16. Lagen kan användas både off- och online i flera olika spellägen. Det här tillskottet ger dig nya sätt att spela. Vi har skapat unika animationer och 3D-spelarmodeller för kvinnor och spelat in rörelseschemat hos de bästa spelarna från de amerikanska landslaget för referens. Damlandslagen kan användas i offline-turneringen Kick Off och vänskapsmatcher online.Eventuella koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan vara förbrukade
Recension

En recension av: Hanako

Betyg 

Till att börja med är jag inte riktigt en fanatiker då det kommer till fotboll men jag kan ändå tycka att det är roligt att spela fotbollsspel. Om jag däremot hade varit lite mer insatt hade jag kanske gett spelet högre betyg.
Spelet känns lite mer utmanande än de tidigare spelen i serien och grafiken är helt klart förbättrad. Så om man tänker att det inte är värt att köpa Fifa 16 så tänker jag snarare tvärtom! Spelupplevelsen är bättre än någonsin med Fifa 16.
Jag tycker som sagt att de tidigare spelen är lättare än Fifa 16 och det är bra att uppföljaren är svårare. Det är svårare att göra mål och inte alls lika lätt att passa. Det kanske låter negativt men det är det verkligen inte.
Nu är det roligare än någonsin att spela tillsammans med sina vänner och online! Så om du äger ett Playstation 4 och gillar fotboll eller Fifa sen tidigare kan jag verkligen rekommendera Fifa 16!

Läs fler recensionerSäkra köp Kundtjänst Omdömen Om Retrospelbutiken


Hos oss handlar du säkert.
Har du några frågor?
Du når oss enkelt på något av följande sätt: Våra öppettider är
vardagar 9-16.30
99% positiva
Vära omdömen pä Tradera
Detta är en avdelning av Spelbutiken.se där vi säljer klassiska spel och rariteter, såväl nya som begagnade.

Vi köper in mängder av begagnade spel, så vårt sortiment uppdateras dagligen.
 
LiveChat

Vi erbjuder
Sveriges största sortiment av begagnade spel
Begagnat är alltid billigare!
Fri frakt på ALLT utom bräd- och kortspel
Du kan nu köpa som företag eller myndighet

Inköp av begagnat

Kampanj
Talisman 4th Ed.
Mer information..
599 kr

Social media

Recensioner

Senast inkomna spel
New Super Mario Bros
(Nintendo DS)
Mer information..
378 kr
L.A. Noire Complete (ps3)
168 kr
Dirt 3 (ps3)
248 kr
Phoenix Wright Ace A (nds)
448 kr
Harry Potter och Hal (x36)
428 kr
High School Musical (x36)
198 kr
Phoenix Wright Ace A (nds)
648 kr
Resident Evil: Code (ps2)
168 kr
Driver: San Francisc (ps3)
118 kr
Amiibo Figurine - Pa (mbo)
278 kr
The Sims 3 (nds)
248 kr
L.A. Noire (x36)
148 kr
Bulletstorm - Classi (x36)
58 kr
Halo 3 - Classics (x36)
98 kr
Super Mario 64 DS (nds)
348 kr
Call of Duty: Black (ps3)
128 kr
Halo 3: ODST - Class (x36)
98 kr
Amiibo Figurine - Du (mbo)
228 kr

 Sök: